Når jeg skal ud og spise enten med kæresten eller nogle venner er der et sted jeg bliver ved med at vende tilbage til. Det er nemlig La Rustica restaurant i Roskilde. Der er en så hyggelig atmosfære og omgivelser og en virkelig behagelig betjening. Stole er bløde og det er rare omgivelser restauranten er placeret i. Der er gode butikker rundt omkring den og en dejlig stemning på RO’s torv. Alt er virkelig godt og jeg har slet ikke beskrevet maden endnu. Hvis man er til italiensk er det stedet at gå hen. De laver klassiske og nye italienske retter med stor respekt for det italienske køkken og italienske restaurant i Roskilde. Der er alle de klassiske retter og råvarer fra Italien som pizza, pasta, laks, mozzarella, basilikum, tomater. Disse er jo selvfølgelig kun et lille udvalg af hvad du kan få på restaurant Roskilde.

restaurant roskilde

Når jeg vælger restaurant Roskilde…

Er der er række faktorer jeg vælger ud fra. Der er eksempelvis om den ligger tæt på offentlig transport. Det kan godt være at en restaurant er god, men hvis jeg skal med 4 busser, en zip line og en tur på kamel, samt vandre over et bjerg så kommer jeg bare ikke forbi en almindelig fredag aften. Der skal også være god betjening på restaurant Roskilde og så skal maden selvfølgelig være god. Jeg sætter også stor pris på at man hellere gør en ret enkel og smagfuld frem for at den bliver for kompliceret og at man ikke rammer plet på alle smagene. La Rusticas restaurant i Roskilde rammer rigtigt på mange af disse parametre hvilket gør jeg rigtig ofte besøger dem når jeg gerne vil forkæle mig selv og dem jeg holder af med lækker mad og en god oplevelse. Når det ikke gælder aftensmad, kommer jeg også gerne forbi og spiser deres brunch eller en frokost Roskilde hos La Rustica. Der er de også super skarpe og har nogle gode bud på deres opfattelse af det Italienske køkken og fortolkninger dette. Jeg vil gerne anbefale La Rustica hvis snakken går på Restaurant Roskilde eller frokost Roskilde.