valentino sneakers

Et par Valentino Garavani sneakers til min kone. Hende den dejlige. Dem skal hun have i fødselsdagsgave. Du kan se dem her, hvis du skulle være i tvivl om, hvor de er købt henne. De er nemlig købt hos Kassandra. Og hvorfor skulle det så lige være disse Valentino sneakers? Tja… Det skal jeg fortælle om i dette indlæg!

Kvindens drøm er mandens drøm

Inden jeg friede til min kone for nogle år siden efterhånden, så talte jeg med min mor og fortalte hende den store nyhed. Jeg havde egentlig forventet en lykkelig og jublende mor, der bare ville skubbe mig af sted og sige, at jeg skulle få det gjort med det samme. Det var dog ikke helt det, der skete. Og det er ikke fordi, hun ikke bryder sig om min kone.

Min mor fortalte mig, at inden jeg overhovedet kunne begynde at overveje at fri til min kone, skulle jeg forstå én ting. Som mand og kone er det mandens job at gøre alt i sin magt for at gøre sin kone glad. Først når det er lykkedes manden at gøre konen glad, kan manden tillade sig at være glad. Nu er jeg jo jurist, og umiddelbart lød det ikke helt fair i mine ører.

Men nu er jeg blevet meget klogere. Jeg ved nemlig nu, at når man er forelsket, så bliver man helt automatisk glad, når ens partner er glad. Så min mission er altid at gøre min kone glad. Og derfor skulle hun have et par Valentino sneakers.

Et par Valentino sneakers er lig med en glad mand

Ja, hvis du ikke fangede den i ovenstående afsnit, så er dette par Valentino sneakers resulteret i en glad kone og dermed også en glad mand. Og hvad er det så for nogle Valentino sneakers, jeg snakker om? Ja, det er dem, du kan se på billedet. Et par flotte feminine Valentino sneakers, som næsten er lige så fornemme som et par høje hæle. Min kone behøver altså ikke at slide fødderne hver eneste dag på arbejde i et par høje hæle. Hun kan i stedet gå i et par behagelige Valentino sneakers. Dermed får jeg også en gladere kone til hverdag. Fordi hendes fødder har haft det godt i disse Valentino sneakers. Og sådan bliver jeg helt automatisk også en gladere mand i hverdagen.

Dette par Valentino sneakers har måske været lidt dyrere, end hvad jeg normalt synes er fair for et par sko. Men når de så både er moderigtige, stilfulde og behagelige at gå i og giver mig en så glad kone, så er det okay. Og så fik jeg endda disse Valentino sneakers på 30 % rabat. Helt sikkert.