life style

Vi har virkelig været heldige med sommervejret i år, og derfor har jeg også brugt utallige timer i haven denne sommer. Det er fantastisk at nyde solen samt den friske luft og slappe helt af, og derfor har jeg tænkt på at jeg skulle bygge en lille hyggekrog i haven. Vigtigt er jeg både kan få lidt, men samtidig læse en god bog eller drikke en kold læskedrik. Derfor har jeg været på udkig efter en havestol, liggestol eller solvogn, som passede lige netop til min have.

Jeg har derfor søgt på nettet, og fandt frem til den lille webshop havemoebelshoppen.dk, som havde et dejligt udvalg af hyggelige havemøbler.

Jeg fandt frem til et par forskellige kandidater til mit hyggehjørne, som du kan se herunder.

Solseng i teaktræ

Det første stykke havemøbel jeg kiggede på, var denne fine solseng eller liggestol lavet i fornemt teaktræ.
Den er meget funktion og praktisk i og med, at den er justerbare i de forskellige dele, så du både kan sidde og ligge ned. Problemet er bare at teaktræ kræver ufattelig meget vedligeholdelse – dvs. olie behandling minimum to gange om året, hvilket jeg ikke gider!

teaktræ solseng

Flot lounge havestol

Herefter kiggede jeg på denne fantastiske havestol, som også endte med at blive det havemøbel jeg købte.
Den er virkelig behagelig at sidde i, og så er der også en dejlig fodskammel, så du halvt kan ligge ned. Den er ikke justerbar, så jeg kan derfor ikke bruge den som solseng, men det gør nu heller ikke så meget, eftersom jeg for det meste blot læser i haven. Materialerne og farverne passer også godt ind til mit nuværende havemøbelsæt.

Se min nye have stol her:

loungestol

Flot lounge redestol

Den sidste jeg kiggede på, og som jeg var lige ved at købe var denne søde redestol til haven. Når du ser den får du virkelig følelsen af hygge, men jeg tænker dog at den er ubehagelig at sidde i længere tid. Jeg vil gerne kunne læse i længere tid, og derfor tror jeg at den klassiske havestol med fodskammel var det bedste valg. Redestolen er efter min mening mere pynt.

min nye havestol

Gode tilbud om sommeren

Det har været en virkelig god sommer, og derfor tror jeg også der har været gang i den for de fleste møbelhandlere. Der var et hav af gode tilbud på nettet, uanset hvilken webshop jeg kiggede på. Så hvis du står og mangler havemøbler her og nu, så tænker jeg det er et oplagt tidspunkt at kigge på det. På den havestol jeg købte, sparede jeg 1500 kr. og måtte nøjes med at slippe 2000 kr. i alt. Der var også en masse gode tilbud på havemøbelsæt, haveborde, parasoller og jeg ved ikke hvad, men det må desværre vente til jeg har fået løn igen! ?