RAL 7038 epoxy gulv

Størstedelen af jer har nok aldrig, hørt om RAL-farver før. Det er også kun fordi jeg arbejder med epoxy gulv til hverdag, jeg kender til det. Vi bruger RAL-farver, som farveskala når vi, sammen med kunder skal finde, den farve deres epoxy gulv skal have. Der findes næsten 200 forskellige RAL-farver, hvor mange af dem aldrig bliver brugt, ihvertfald ikke af os. Det er de færreste der gerne vil have et orange gulv eller lignende. Det er ofte det sorte eller grå farve vi arbejder med. Lige præcis inde for de grå RAL-farver, har jeg en personlig forudsigelse. Jeg tror jeg RAL 7038, bliver det næste hit. Det er uden tvivl, en overset farve, når vi snakker RAL-farver, hvis du spørger mig.

Jeg har været i branchen i mange år efterhånden, jeg har derfor en del erfaring indenfor faget. Ligesom med tøj farver, så er visse farver populære i perioder, man kan strengt talt godt, tale om en form for mode inde for gulvfarver. Før i tiden, var det udelukkende i industrien man brugte epoxy gulve, grundet det er slidstærkt og nemt at rengøre. Men der er begyndt, at komme flere og flere forespørgsler fra private personer. Det kan være til køkkener, badeværelser, bryggers eller skure. Det er der vi ser, private person bruge, sådanne typer gulve. Ud over det er slidstærkt og nemt at rengøre, så giver det også et helt specielt look. Jeg har snakket med flere kunder, som alle siger, det giver et moderne pift og den glans det giver, for det til, at se rent ud. Ydermere gør det rummet lyst, det kan selvfølgelig variere alt efter farvevalget, men glansen for det til, at se lysere ud.

RAL 7038 perfekt til din bolig

I takt med det bliver mere populært, at få epoxy gulv i private hjem, så tror jeg også, vi kommer til, at se RAL 7038 komme til sin ret. Det er en farve, der vil passe godt i manges hjem. RAL 7038 er en grå farve, men det er en af de lyseste af de grå farver, hvilket gør den ikke bliver for mørk og dunkel, at have inden for. Jeg spår efterspørgslen på RAL 7038, kommer til at stige. Jeg var ude hos en kunde forleden, som skulle have præcis den farve i hans bryggers. Han var selv skeptisk, men jeg overbeviste ham om, det var en god farve. Nogle gange bliver man nødt til, at stole på sin fagmand eller gulvafsliber. Det kan være svært, at forestille sig hvordan det ser ud, når det er færdigt. Hvilket jeg, som arbejder med det hver dag, har en bedre fornemmelse af. Da gulvet stod færdigt, var han ikke mindre en lykkelig over resultatet. Det var først gang jeg havde brugt RAL 7038, i et privat hjem. Jeg blev selv positivt overrasket over resultatet. Hvorfor jeg også tror, det ikke er sidste gang jeg får lov til det.